TÖRTÉNETÜNK

Cégbemutató: Már régóta az úton…
A Gienger Magyarországon 1991-ben Pécsett alakult meg Gienger Épületgépészeti Nagykereskedelmi Kft. néven. Ez volt az első Németországon kívüli Gienger Ház.

1993-ban követte ezt Budapesten a második Gienger ház, a Gienger Technik Budapest Kft. megnyitása egy 6000 m2-es fűtött raktárral, bemutatóteremmel.
2006-ban a harmadik központunk Veszprémben, Gienger-Komfort Kft. néven nyitotta meg kapuit.

A 2013 -as év a változások éve volt a Gienger magyarországi leányvállalatainál. A Gienger Technik Budapest Kft. neve januárban Gienger Hungária Épületgépészeti Kft. -re változott és november 1-én a Gienger Kft. (Pécs) beolvadt a Gienger Hungária Kft.-be. A szerkezeti átalakuláson túl arculatunkat is megújítottuk és a logónk is megváltozott. Felújításra került a budapesti központi irodaház, korszerűsítve lett a teljes fűtési rendszer, megnöveltük az eladóteret és bővítettük szakembergárdánkat.

2014 őszén, Budapesten megnyitottuk Kompetencia Centrumunkat, ahol számos épületgépészeti megoldás került kiállításra, illetve felújított oktatótermünket, ahol a kivitelezők, tervezők és kollégáink kapnak szakmai továbbképzéseket.

Áruválaszték:
Megalakulásunk óta folyamatosan bővítettük a legváltozatosabb szakmai igényeket is kielégítő áruválasztékunkat, valamint az ehhez tartozó szolgáltatások körét. 2005-ben kezdtük hazánkban bevezetni a Gienger házimárkás termékeit, melyek népszerűségüket a magas minőségnek és a hosszú távú megbízhatóságnak köszönhetik. Ezeket a termékeinket kizárólag közismert és méltán népszerű európai gyártóktól rendeljük. Megújuló energia szortimentünket 2013-ban bővítettük ki az azóta is népszerű napelem rendszerünkkel.

Szolgáltatásaink:
Célunk, hogy vevőkörünket a lehető legmagasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni. Ehhez szerte az országban telephelyeinken szakképzett kollégáink, valamint több mérnök tanácsadó kollégánk áll vevőink rendelkezésére. Némely termékkör esetében – a komoly érdeklődésre való tekintettel – külön szakosodott kollégák segítik vásárlóinkat a helyes döntések meghozatalában. A Gienger saját informatikai rendszerének köszönhetően vevőink bármely üzletünkben azonnali választ kapnak a keresett termékből rendelkezésre álló készletről. Áru kiszállítást túranapokon az üzleteinkig ingyenesen biztosítjuk, de természetesen a házig történő kiszállítás szolgáltatásunkat is igénybe lehet venni. Teljes áruválasztékunkról, saját márkás termékeinkről vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban a folyamatosan bővülő weboldalunkon találnak információkat, illetve üzleteinkben vagy üzletkötő kollégáinktól tudnak tájékoztatást kérni.

 

Bízunk benne, hogy kérdéseikkel megtisztelnek bennünket, mert semmit sem értékelünk jobban, mint a személyes eszmecserét. Ez a mindennapi munkánk mozgató rugója, és a szolgáltatásunk lényege.
Reméljük, hogy válaszainkkal támogatni tudjuk Önöket és szakosodott vevőkörünket, a szerelőket.

 

A Gienger szeretettel várja Önt, látogasson el hozzánk!

 

Halmi Csaba

Halmi Csaba | ügyvezető igazgató