FILOZÓFIÁNK

Napról napra jobbá válni. Szenvedéllyel, felelősséggel és innovációval.
A GC-csoport családi középvállalkozások szövetkezése. Ezt a hagyományt továbbra is őrizni kívánjuk. Majd 100 éves történetünk folyamán mindvégig olyan értékeket követtünk és követünk, mint a megbízhatóság, a bizalom, a nyitottság és az őszinteség. Cselekedeteinket értékeink vezérlik, ügyfeleinket partnernek tekintjük, és szeretnénk őket minden nap sikerekhez segíteni.

A decentralizált struktúrának, az ügyfeleinkkel való kapcsolattartásnak, és a sok elkötelezett dolgozónak köszönhetően innovatívak és sikeresek tudunk maradni. Ügyfeleinket meghallgatjuk, megértjük, és megteremtjük nekik mindazt, amire a mindennapi munkájukhoz szükségük van, valamint mindenkor személyes kapcsolattartóval állunk rendelkezésükre. Ügyfeleink és dolgozóink szaktudása a legnagyobb tőkénk, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos továbbképzésekre.

Megbízható partnerek vagyunk, akikkel hosszútávra lehet tervezni, ügyfeleink ezáltal minden területen és esetben számíthatnak ránk. Logisztikai szolgáltatásaink hatékonyak, a helyszínen rugalmasan, gyorsan és dinamikusan cselekszünk. Büszkék vagyunk a piacon betöltött szerepünkre és tudatában vagyunk annak felelősségével, így a legnagyobb gondossággal igyekszünk mindent megtenni annak megerősítéséért.

Hosszútávú terveink
Legfontosabb célunk a szerelő-ügyfeleink kiszolgálása. Saját szakterületünkön messze a legjobbak szeretnénk lenni. További terjeszkedésünket a jövőben is csak saját eszközökkel, önerőnkből szeretnénk elérni. Dolgozóinknak továbbra is biztos munkahelyet kívánunk biztosítani.

Innovációs erő
A GC-csoport erejét az egyes házak és dolgozók szakértelme biztosítja. A csoport a személyes felelősséggel rendelkező tagok egyéni ügyvezetése révén biztosítja, hogy folyamatosan új ötletek és fejlesztések valósuljanak meg. Régiónként minden vállalat másképp működik, és ezeket a különbözőségeket, mint vállalatunk sokszínűségét, tudatosan megőrizzük. Ez a privát, középvállalati struktúra biztosítja, hogy maximálisan ügyfeleink igényeihez tudunk igazodni.